Presentació15 de maig, 3ª Edició del Dia del Cau al Carrer:
Per una democràcia real: Participa!

El proper 15 de maig, els 160 agrupaments de Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC) celebrem, de forma conjunta i simultània arreu de Catalunya, i durant tot un dia, la tercera edició del Dia del Cau al Carrer. Amb el lema Per una democracia real: participa!, aquest any ens proposem treballar la participació des del diàleg i des de l'acció transformadora, a fi d'aconseguir una democràcia més participativa, més real.

Tallers, ponències, espectacles d'animació infantil i concerts, xocolatades, jocs, campaments i trobades, són algunes de les accions que per aquest dia els agrupaments de MEGSJC han preparat. Al final del dia, a cada espai on es desenvolupin les activitats, es farà un acte de cloenda amb la lectura del Manifest per una democràcia real i participativa.

El Dia del Cau al Carrer és una iniciativa, que s'emmarca dintre del projecte "El Cau de Tots" de Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC), el qual enguany proposa treballar per a que la proposta de l'escoltisme i el guiatge esdevinguin, en xarxa amb altres agents, motor de canvi social i una eina de participació i de innovació social a través dels agrupaments.