Formació - Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya   
(Registrar-se)  Nom  Clau    
 
Principal
· Inici

Escola de formació...
· Formacions
· Recursos
· Preguntes i respostes
· Novetats
· Calendari

· Racó de l'Kip

Pròximes Activitats
25/09/2004
26/09/2004
02/10/2004
15/10/2004
16/10/2004
23/10/2004
05/11/2004
06/11/2004


[ Buscar ]

Qui hi ha?
Actualment tenim 35 invitats i 0 usuaris simultanis

Ets un usuari anònim. Ets pots registrar gratuïtament aquíL’Escola de Formació de MEGSJC


Ofereix una proposta de formació adreçada a totes les persones que fan de cap o tenen altres responsabilitats en el Moviment, amb la voluntat de cobrir les demandes formatives i d’oferir nous aprenentatges que els permetran dur a terme la seva intervenció educativa d’acord amb la proposta de MEGSJC. Les formacions que organitza l'Àrea Pedagògica de MEGSJC permeten accedir al Diploma de monitor i al Diploma de director d'activitats de lleure infantil i juvenil, expedits per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, moltes Facultats i Escoles Universitàries reconeixen aquestes titulacions com a crèdits de lliure elecció en els seus currículums formatius.


 
Formacions internacionals
91 Lectures
 
 

Tinteressaria participar en una formació internacional? Aquí tens dues propostes:


Treballant en estructures juvenils internacionals
Formació organitzada pel Consell d'Europa del 5 al 16 d'agost a Estrasburg. Els participants han de tenir entre 18 i 30 anys, formar part activament d'alguna associació juvenil i expressar-se correctament en anglès o francès. Inscripcions abans del 28 de maig.


7a Trobada Internacional de Joventut per l'Intercanvi Cultural, formació organitzada per la Regió Escolta Àrab, es realitzarà  a Egipte de l'1 al 10 de setembre de 2004. Poden participar-hi dues persones de cada associació. Els participants han de ser nois de 18 a 22 anys, que es puguin expressar correctament en anglès. Inscripcions abans del 23 de juliol.


Si estàs interessat en alguna de les dues formacions només cal que et posis en contacte, abans de les dates indicades, amb lÀrea de Relacions a relacionscoltesiguies.org o al telèfon 93 590 27 00.
Llegeix més...  24 bytes més
 
 
a dilluns, 10 maig, 2004

Comentaris?    
 
 
Ajornament de la Tertúlia Oberta
84 Lectures
 
 Benvolguts amics i amigues, fidels seguidors de les TO i debutants ansiosos d'assistir-hi per primer cop. Com ja sabeu, havíem previst oferir-vos com a tercer plat d'enguany, una deliciosa tertúlia sobre cuina, menjar bé i passar-s'ho millor.
 

Per tal que aquest plat sigui tan gustós i sobretot tan profitós com tots esperem, hem hagut de canviar la data de l'esmentada tertúlia. Així doncs, la tertúlia  Les Guies i els Minyons, amanides i fogons es posposa  per al divendres 28 de maig. Se celebrarà, igualment, a Vic.
Llegeix més...  625 bytes més
 
 
a divendres, 26 març, 2004

Comentaris?    
 
 
El monogràfic d'equips d'agrupament canvia de dates
72 Lectures
 
 

Les noves dates del monogràfic, organitzat per la demarcació Vallès/Maresme, sobre equips d'agrupament son 7, 8 i 9 de maig de 2004.
Llegeix més...  583 bytes més
 
 
a dilluns, 22 març, 2004

Comentaris?    
 
 
Marroc-Catalunya: memòria d'un intercanvi
112 Lectures
 
 

Al juliol del 2003, un grup de persones de diferents escoles de formació en el lleure de Catalunya, entre ells uns quants de MEGSJC, vam tenir loportunitat de participar, durant 15 dies, en un projecte dintercanvi de coneixements i experiències en leducació en el lleure entre Catalunya i Marroc. Un apropament als costums, la religió i les tradicions del Marroc i una descoberta de la seva política de
joventut que volem compartir amb tots vosaltres.
Llegeix més...  5519 bytes més
 
 
a dilluns, 15 març, 2004

Comentaris?    
 
 
TRObada de CAps de PIoniers I CAravel·les de Catalunya: TRO.CA.PI.CA
677 Lectures
 
 

Una trobada de caps de Pioners i Caravel·les de Catalunya és un daquells esdeveniments que sempre hem tingut en ment alguns caps daquesta branca, inquiets per la dificultat que implica educar una joventut que en els últims anys ha canviat a un ritme desaforat.Davant doncs daquesta desmotivació potencial dels educadors i dels nois i noies dels agrupaments, es va plantejar una trobada on tot girés a lentorn de la motivació; on tota aquella feina que duem a terme a les branques, es pogués llegir en clau de vivències engrescadores, de generar aquella motivació espontània que sovint trobem a faltar en el nostre entorn.

Llegeix més...  2931 bytes més
 
 
a dimecres, 14 maig, 2003

2 Comentaris    
 
 
El compromís dels i les caps. TOS: Tertúlia Oberta del Sector II
816 Lectures
 
 


Senyores i senyors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tenim aquí, la gran esperada...

TOS
Tertúlia Oberta del Sector II

El dimecres 30 dabril, per començar bé el pont de l1 de maig (per aquells i aquelles que el puguin fer, clar) ens trobarem a 2/4 de 9 del vespre als locals de la Demarcació del Barcelonès (Pg. Fabra i Puig, 260, 4t) per xerrar i aprofundir sobre...

El compromís dels i les caps

Culleres, però si parlarem de nosaltres!!!!!!!!! Ja era hora, oi?
I ho farem duna manera distesa, amb en Pau López, actual membre de lKip de branques del Moviment, expedagògic general i professor de la Facultat de Psicologia de Ramon Llull.
Llegeix més...  1817 bytes més
 
 
a dilluns, 28 abril, 2003

Comentaris?    
 
 
20 anys de coherència
450 Lectures
 
 
Ring, ring, ring,.... (no tinc massa clar que els telèfons sonin així encara)
- Sí?
- Martí? Hola sóc la Rosa!
- Hola Rosa, què tal, digues-me!
- Et trucava per demanar-te un favor. A l’escola tenim la idea de poder oferir als alumnes de batxillerat la possibilitat que, durant els dies entre la selectivitat i el final de l’escola, es puguin treure els curs de monitors. Hi ha alguns dels que aquest any acaben que han mostrat interès pel tema. La qüestió és que voldria que fos a l’escola on es fessin aquests cursos i que fóssiu els de minyons els que impartíssiu el curs. Per què, teniu escola de formació pròpia i reconeguda, no?
- Sí, però... això que em demanes no és habitual. Per què nosaltres?
- Crec que és el què convé als nois/es que s’hi han interessat. A més, jo recordo quan vaig fer el curs pel títol de monitor (ja fa alguns dies) que no va tenir res a veure amb el que vaig fer després d’haver deixat l’escoltisme per obtenir el de director.


Llegeix més...  3411 bytes més
 
 
a dimarts, 03 desembre, 2002

Comentaris?    
 
Xarxa EscoltesiGuies.org

Els comentaris d'aquesta web són propietat dels seus respectius autors, tota la resta © 2003 EscoltesiGuies.org
Aquesta pàgina web ha estat feta amb programari lliure: Linux, Apache, MySQL, PHP, PostNuke. Tot amb llicència GNU/GPL .
Pàgina configurada per Jordeu.net
Tu pots obtenir les nostres novetats directament de backend.php en format RRS/XML