Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya   
(Registrar-se)  Nom  Clau    
Principal
· Inici
· Buscar

De megsjc...
· Qui som?
· Recursos
· Preguntes i respostes
· Novetats
· Calendari

En xarxa...
· Llistes distribució
· Butlletins
· Fòrums
· Enllaços
· Recomana'ns

· Estadístiques
· Proposa una novetat
· Els 0 més...

Taulell d'Anuncis
La bona música dels Països Catalans a botiboti.org

Properes activitats de Cristianisme i Justícia

El Centre Compartir necessita voluntaris/es

Pròximes Activitats
11/10/2003
17/10/2003


[ Buscar ]

Qui hi ha?
Actualment tenim 29 invitats i 0 usuaris simultanis

Ets un usuari anònim. Ets pots registrar gratuïtament aquí
Oficina Serveis Generals
Rbla Mn. Jacint Verdaguer, 10
08197 - Valldoreix
Tlf - 935902700
Fax - 935900492
megsjc(a)escoltesiguies.org

 
Els autors del llibre 'Escoltionisme' i l'equip del projecte 'Canal Cau' guanyadors de dos premis Joventut i Lleure 2002
165 Lectures
 
 

La Fundació Josep Sans, en el marc de ledició dels premis Joventut i Lleure 2002, va atorgar el passat dimecres 11 de juny, a la seu de la Secretaria de Joventut, el 17è premi Àngel Fàbregues als autors del llibre "Escoltionisme" i el 13è premi Joaquim Franch a lequip del projecte "Canal Cau".

El jurat del 17è premi Àngel Fàbregues, instituït per la Fundació Josep Sans, per a projectes de grup que fomentin activitats educatives de respecte i descoberta de la natura, va acordar per unanimitat donar un únic premi de 650 Euros als autors del llibre "Escoltionisme", editat per la Demarcació de Girona de MEGJSC. Aquesta publicació va rebre aquest premi pel seu excel·lent valor com a eina pedagògica per a caps i educadors/es en el lleure, a lhora de redescobrir i sistematitzar els objectius i les tècniques de lexcursionisme.

El mateix jurat també va donar també el 13è premi Joaquim Franch, darticles periodístics i projectes de comunicació a lequip del projecte "Canal Cau", amb una dotació única de 650 Euros, per la seva contribució a la difusió de lassociacionisme educatiu als mitjans de comunicació, lintercanvi dexperiències i presència pública de lescoltisme i el guiatge als Països Catalans.

Lacte de lliurament va tenir lloc a la seu de la Secretaria General de Joventut (SGJ), a les 19:00 hores del passat 11 de juny de 2003 i va comptar amb la col·laboració del grup Pepsicolen, que va amenitzar aquesta trobada.

Els premis Joventut i Lleure, van ser instituïts fa quinze anys i són convocats cada any de manera conjunta per diverses entitats juvenils de Catalunya: Fundació Pere Tarrés, Colònies Jordi Turull, CIJAC, Fundació Josep Sans, Fundació Champagnat, SED i Secretaria General de Joventut (SGJ), en el marc del Pla Nacional de Joventut.
  
 
 
Enviat per : Àrea de Comunicació a dilluns, 16 juny, 2003 - 06:42 PM CET  
 
 
Enllaços relacionats
· Més sobre Minyons Escoltes i Guies
· Notícies de Àrea de Comunicació


Notícia més llegida sobre Minyons Escoltes i Guies:
Nou terreny d'acampada el Solell de les Codines


Els autors del llibre 'Escoltionisme' i l'equip del projecte 'Canal Cau' guanyadors de dos premis Joventut i Lleure 2002 | Entra/crea compte | 0 Comentaris
Punts
Els comentaris són propietat de qui els envia. No som responsables del seu contingut.Els comentaris d'aquesta web són propietat dels seus respectius autors, tota la resta © 2003 EscoltesiGuies.org
Aquesta pàgina web ha estat feta amb programari lliure: Linux, Apache, MySQL, PHP, PostNuke. Tot amb llicència GNU/GPL .
Pàgina programada per Jordeu.net
Tu pots obtenir les nostres novetats directament de backend.php en format RRS/XML