Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya   
(Registrar-se)  Nom  Clau    
Principal
· Inici
· Buscar

De megsjc...
· Qui som?
· Recursos
· Preguntes i respostes
· Novetats
· Calendari

En xarxa...
· Llistes distribució
· Butlletins
· Fòrums
· Enllaços
· Recomana'ns

· Estadístiques
· Proposa una novetat
· Els 0 més...

Taulell d'Anuncis
l'AE Pau Casals dur la Flama del Canigó al barri de La Sagrera

MEGSJC busca cobrir nous llocs de treball

I Taller Internacional sobre Conservació i Tractament de la Diversitat Biològica (COMADIBIO 2003)

Pròximes Activitats
06/09/2003
11/10/2003
07/11/2003
08/11/2003


[ Buscar ]

Qui hi ha?
Actualment tenim 53 invitats i 0 usuaris simultanis

Ets un usuari anònim. Ets pots registrar gratuïtament aquí
Oficina Serveis Generals
Rbla Mn. Jacint Verdaguer, 10
08197 - Valldoreix
Tlf - 935902700
Fax - 935900492
megsjc(a)escoltesiguies.org

 
Neix XARXANET.ORG, el primer portal del món associatiu i de voluntariat de Catalunya
60 Lectures
 
 

Xarxanet.org és el primer espai de comunicació i daccés al món associatiu i de voluntariat català, basat en una plataforma tecnològica a Internet.

Es tracta duna experiència pionera de comunicació i treball en xarxa a Europa, un punt de trobada i aprenentatge que donarà suport a les organitzacions no lucratives i que permetrà generar dinàmiques obertes i espontànies de relació entre els diversos agents socials.

Xarxanet.org és una iniciativa impulsada per l'INCAVOL, amb la col·laboració i participació del mateix sector associatiu i del voluntariat com a protagonista en el desenvolupament i creació de continguts.


Per a associacions i ciutadans

Xarxanet.org està oberta a les associacions i als ciutadans i ciutadanes. Així, una persona interessada a ser voluntari, o conèixer una entitat, podrà localitzar-la consultant els directoris i la bases de dades, podrà informar-se d'aquelles organitzacions que demanen voluntaris, apuntar-se a les seves crides o consultar l'agenda d'activitats de les associacions, etc.

Les entitats podran treballar en xarxa, intercanviar coneixements i experiències, compartir projectes, cercar voluntaris, participar en fòrums de debat, obtenir assessorament sobre dubtes del funcionament de les associacions, contactar amb empreses interessades a patrocinar projectes, accedir a publicacions digitals temàtiques o disposar de càpsules de coneixement en diferents formats per aprofundir sobre diversos temes entre d'altres.

Espais de coneixements temàtics

El portal compta amb espais de coneixement, reflexió, participació i informació. Hi haurà diferents àrees responent a grans blocs temàtics: cooperació i drets humans, social, ambiental, universitari, gent gran, comunitari, participació on-line, empreses solidàries. L'espai permetrà també un accés territorialitzat als continguts, fent possible que entitats d'un territori o comarca estableixin lligams de col·laboració a partir de la xarxa.

Xarxanet.org es va presentar el passat 10 de juliol, en un acte presidit per la consellera de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l'Institut Català del Voluntariat, Irene Rigau, acompanyada pel director General d'Acció Cívica, Josep Lluís Cleries, i el gerent de l'INCAVOL Josep Josep Maria Canyelles.

Lacte va comptar amb la participació de les diferents entitats que participen com a promotores en la cogestió del portal i dels continguts de les diferents àrees. Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC) també formarà part del projecte a partir del mes de setembre, en una segona fase, col·laborant en la gestió dels continguts de làrea d'educació en el lleure.

Xarxanet.org s'anirà ampliant amb acords per incorporar diferents subportals temàtics, crear nous serveis on-line, un catàleg de tramitacions telemàtiques, etcètera.Nota:

Les entitas que col·laboren en la fase inicial del portal són:
Federació Catalana del Voluntariat Social, Federació Catalana d'ONG pel Desenvolupament, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya,
Federació d'Ateneus de Catalunya
, Fundació Autònoma Solidària,
Fundació Un Sol Món-One World
, Grup Motor de Voluntariat Ambiental,
Lluïsos de Gràcia
,
TEB-Ravalnet
, Valores y Marketing, Barcelona Voluntària, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Pere Tarrés,
INTRESS
i Intercom Factory.  
 
 
Enviat per : Àrea de Comunicació a dilluns, 14 juliol, 2003 - 02:28 PM CET  
 
 
Enllaços relacionats
· Més sobre Informació
· Notícies de Àrea de Comunicació


Notícia més llegida sobre Informació:
MEGSJC busca cobrir nous llocs de treball


Neix XARXANET.ORG, el primer portal del món associatiu i de voluntariat de Catalunya | Entra/crea compte | 0 Comentaris
Punts
Els comentaris són propietat de qui els envia. No som responsables del seu contingut.Els comentaris d'aquesta web són propietat dels seus respectius autors, tota la resta © 2003 EscoltesiGuies.org
Aquesta pàgina web ha estat feta amb programari lliure: Linux, Apache, MySQL, PHP, PostNuke. Tot amb llicència GNU/GPL .
Pàgina programada per Jordeu.net
Tu pots obtenir les nostres novetats directament de backend.php en format RRS/XML