Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya   
(Registrar-se)  Nom  Clau    
Principal
· Inici
· Buscar

De megsjc...
· Qui som?
· Recursos
· Preguntes i respostes
· Novetats
· Calendari

En xarxa...
· Llistes distribució
· Butlletins
· Fòrums
· Enllaços
· Recomana'ns

· Estadístiques
· Proposa una novetat
· Els 0 més...

Taulell d'Anuncis
La bona música dels Països Catalans a botiboti.org

Properes activitats de Cristianisme i Justícia

El Centre Compartir necessita voluntaris/es

Pròximes Activitats
11/10/2003
17/10/2003


[ Buscar ]

Qui hi ha?
Actualment tenim 10 invitats i 0 usuaris simultanis

Ets un usuari anònim. Ets pots registrar gratuïtament aquí
Oficina Serveis Generals
Rbla Mn. Jacint Verdaguer, 10
08197 - Valldoreix
Tlf - 935902700
Fax - 935900492
megsjc(a)escoltesiguies.org

 
Manifestació unitària de rebuig a la Guerra contra l’Iraq, ds 22 de març a les 17h
234 Lectures
 
 

La Plataforma Aturem la Guerra convoca a la ciutadania de Catalunya a participar en la manifestació unitària de rebuig a la Guerra d’Iraq, que tindrà lloc a Barcelona, demà dissabte 22 de març a les 17h. L'objectiu de la manifestació també és demanar responsabilitats polítiques al govern de l'Estat Espanyol per les seves actuacions davant el conflicte.

El recorregut de la manifestació serà de Plaça Espanya-Avinguda Paral·lel-Pg. de Colom i finalitzarà davant la Delegació de Govern a Pla de Palau.

Per a l'inici de la manifestació és important que la ciutadania s'emplaci al llarg dels carrers Tarragona, Gran Via i Passeig Maria Cristina per tal de no bloquejar la posada en marxa de la manifestació.

Convocatòria en flash:
http://www.fundacioperlapau.org/iraq/documents/endema.swf


A la web La mobilització contra la guerra a Iraq al dia trobareu tota la informació sobre altres convocatòries catalanes, us avancem algunes:

CONVOCATÒRIES PARAL·LELES:

- La FCONGD ha muntat un Campament contra la Guerra. Des de la nit de dijous 20 de març, un grup de 40 persones han iniciat un Campament contra la Guerra davant la Delegació del Govern de Barcelona per tal d’exigir la fi de l’agressió militar a l’Iraq i la dimissió del govern del PP i recordar-li al Govern del PP que aquesta guerra és il·legal i il·legítima.

Per divendres 21 de març han organitzat una manifestació, a les 19.30h als Jardinets de Gràcia i a les 22.30h. Concert al campament.

També, pel dissabte 22, a les 11h, fan una xerrada (ponents a confirmar) i a les 13h Teatre-Fòrum dels oprimits.
Des de la nit de dissabte 22 de març fins a la nit de diumenge 23 convidan tothom a unir-se a nosaltres en un dejuni de 24h contra la guerra. Fins ara, dues de les persones del campament han iniciat dejunis indefinits.

- L'AEiG Sant Adrià organitza una acampada a la plaça de la Vila, a les 21h i a les 22.30h, lectura del manifest i acte simbòlic (Portar sopar i tendes)

- El divendres 21 de març, a Quart de Poblet es presenta una exposició de fotos sobre Iraq, amb te, música i licor d'Iraq. Fotos de Mayte López realitzades durant el V delegació a Iraq de la CELSI (Campanya Estatal per l'Alçament de les Sancions a Iraq). A les 19 hores a la Casa de Cultura (plaça Valldecabres).

- L'alcalde de Vic fa un ban i crida a posar draps blancs als balcons contra la guerra. Davant la imminència del començament de la guerra a l'Iraq, l'alcalde de Vic, Jacint Codina, ha emès un ban per cridar la ciutadania de Vic a pronunciar-se contra la guerra posant draps blancs a balcons i finestres.
El tema és objecte de debat al fòrum d'osona.com

  
 
 
Enviat per : comunicacio a divendres, 21 març, 2003 - 09:04 PM CET  
 
 
Enllaços relacionats
· Més sobre Col·laboració i Participació
· Notícies de comunicacio


Notícia més llegida sobre Col·laboració i Participació:
Manifestació unitària de rebuig a la Guerra contra l’Iraq, ds 22 de març a les 17h


Manifestació unitària de rebuig a la Guerra contra l’Iraq, ds 22 de març a les 17h | Entra/crea compte | 0 Comentaris
Punts
Els comentaris són propietat de qui els envia. No som responsables del seu contingut.Els comentaris d'aquesta web són propietat dels seus respectius autors, tota la resta © 2003 EscoltesiGuies.org
Aquesta pàgina web ha estat feta amb programari lliure: Linux, Apache, MySQL, PHP, PostNuke. Tot amb llicència GNU/GPL .
Pàgina programada per Jordeu.net
Tu pots obtenir les nostres novetats directament de backend.php en format RRS/XML